Irenestraat 40A, 6651XL, Druten (0487) 74-59-21
Voedselbank Gemeente Druten

Welkom

Voedselbank Gemeente Druten

CORONA nieuws
Voor alle actuele informatie over onze voedselondersteuning tijdens de CORONA uitbraak: houdt onze Facebookpagina in de gaten. Wij blijven ondersteunen zo lang als mogelijk maar er is een aangepaste dienstverlening! Kom niet naar onze voedselbank maar mail naar info@voedselbankdruten.nl of bel naar 0487 745921 (spreek de voicemail in). U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Ook nieuwe aanmeldingen van personen die door de gevolgen van deze uitbraak in problemen komen zullen wij indien mogelijk proberen te helpen. Belangrijk is het vooraf aanmelden! 

Kent u iemand in uw omgeving die mogelijk in aanmerking komt voor ondersteuning door de voedselbank en bent u in staat om dit bij die persoon bespreekbaar te maken? Mail ons gerust, wellicht kunnen wij u met algemene hulp en informatie ondersteunen zodat uw goede bedoelingen meer kans van slagen krijgen.

Heeft u na het zien van onze website nog andere vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Stel uw vraag bij voorkeur per e-mail - info@voedselbankdruten.nl. 
Telefonisch zijn wij  bereikbaar op  telefoonnummer: 0487 745921. U kunt als wij niet opnemen uw bericht inspreken. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Helpt u ook mee? Met iedere 5 euro geeft u voedselhulp waarvan een gezin een week kan eten.
U kunt doneren met iDeal via de volgende link: 
https://voedselbankdruten.nl/doneren/
  • Text Hover